Hieronder vindt u een handleiding om uw Phonq e-mailaccount in te stellen op uw Mac computer.

1. Open op uw Mac Mail en kies Mail, Voorkeuren
  2. Selecteer het tabblad Accounts
  3. Klik op het +-teken onderin de linkerkolom

4. Kies Other Mail Account en Continue

5. Vul uw naam, e-mail adres en wachtwoord in.

6. Vul uw e-mail adres, gebruikersnaam(d.i. het volledige e-mail adres), wachtwoord in. Selecteer IMAP of desgewenst POP als accounttype. Wij adviseren het gebruik van IMAP.

Vul bij Server Binnenkomende Post in: mail.phonq.nl, bij Server Uitgaande Post vult u: smtp.phonq.nl in.

7. Hierna klikt u op Sign in en uw account is klaar voor gebruik.