Hieronder vindt u een handleiding om uw Phonq e-mailaccount in te stellen op uw Mac computer.

1) Open Thunderbird op uw Mac. Op de start pagina klikt u op E-mail. Vervolgens klikt u op 'Dit overslaan en mijn bestaande e-mailadres gebruiken'

2) In het volgende venster vult u uw naam, emailadres en wachtwoord in. Vervolgens klikt u op doorgaan. Nu gaat Thunderbird proberen automatisch de gegevens te vinden. Laat dit even afronden.

3) Onderin het venster klikt u nu op 'Handmatige configuratie'

Vervolgens past u bij 'Inkomend' de serverhostnaam aan naar 'mail.phonq.nl' Bij gebruikersnaam vult u uw volledige mailadres in, bij de SSL drop downs verandert u beide waardes in SSL/TLS(De Poort-waardes passen zich automatisch aan, zo niet zie afbeelding) en bij Authenticatie verandert u de waardes in 'Normaal wachtwoord'

4) Klik op 'Gereed' en uw account is klaar voor gebruik.