In dit artikel laten wij van een aantal veelgebruikte mailprogramma's zien waar u het wachtwoord kunt aanpassen.

Als het niet direct lukt om uw wachtwoord aan te passen, dan kunt u altijd inloggen via de webmail op: webmail.phonq.nl

Via de webmail kunt u ook uw wachtwoord aanpassen als u het wilt veranderen naar een ander wachtwoord.

Correcte instellingen Phonq mail

IMAP (inkomende mail)

IMAP server
mail.phonq.nl
Gebruikersnaam
Uw volledige e-mailadres (zie e-mail met gegevens)
Wachtwoord
Zie e-mail met uw nieuwe wachtwoord

Poort
993 (SSL)
Identiteitscontrole
Wachtwoord / PLAIN

POP (inkomende mail)

POP server
mail.phonq.nl
Gebruikersnaam
Uw volledige e-mailadres (zie e-mail met gegevens)
Wachtwoord
Zie e-mail met uw nieuwe wachtwoord

Poort
995 (SSL)
Identiteitscontrole
Wachtwoord / PLAIN

SMTP (uitgaande mail)

SMTP server
mail.phonq.nl
Gebruikersnaam
Uw volledige e-mailadres (zie e-mail met gegevens)
Wachtwoord
Zie e-mail met uw nieuwe wachtwoord

Let op! Ook al staat in uw mailprogramma dat gebruikersnaam/wachtwoord optioneel zijn, invullen is noodzakelijk.

Poort
465 (TLS) of 587 (SSL)
Identiteitscontrole
Wachtwoord / PLAIN

Apple Mail

Om uw wachtwoord in Apple Mail aan te passen volgt u de volgende stappen.

1. Ga naar Mail -> Voorkeuren
  2. Kies Accounts
  3. Ga naar het betreffende mail account, kies Serverinstellingen en pas het wachtwoord aan voor zowel inkomende als uitgaande mail (SMTP)
  4. Controleer ook de andere instellingen (poortnummer en identiteitscontrole)

Let op! In andere versies van macOS kan dit scherm er iets anders uitzien. Het principe en de instellingen zijn echter hetzelfde.

iPhone Mail

Om uw wachtwoord in iPhone Mail aan te passen volgt u de volgende stappen.

1. Ga naar Instellingen -> Wachtwoorden en accounts
  2. Kies het betreffende e-mailaccount en ga naar Account
  3. Pas uw wachtwoord aan bij zowel inkomende als uitgaande mail (SMTP)
  4. Controleer ook de andere instellingen (poortnummer en identiteitscontrole)

Let op! In andere versies van iOS kan dit scherm er iets anders uitzien. Het principe en de instellingen zijn echter hetzelfde.

Microsoft Outlook

Om uw wachtwoord in Microsoft Outlook aan te passen volgt u de volgende stappen.

1. Ga naar File (Bestand) -> Info en kies het betreffende account
  2. Klik op Update Password
  3. Klik op Account Settings om de andere instellingen van uw account te controleren

Let op! In andere versies van Outlook kan dit scherm er iets anders uitzien. Het principe en de instellingen zijn echter hetzelfde.