Op deze pagina vindt u een handleiding om uw Phonq e-mailaccount in te stellen op uw iPhone.

1. Open op uw iPhone de app Instellingen en kies E-mail, contacten, agenda's
  2. Kies onder Accounts -> Voeg account toe...
  3. Kies de optie Anders en vervolgens Voeg mailaccount toe

4. Voer uw eigen naam, uw volledige e-mailadres en wachtwoord in. De beschrijving mag u zelf kiezen. Kies Volgende.

5. Selecteer ofwel IMAP of POP als accounttype. Wij adviseren het gebruik van IMAP.
  6. Voer bij hostnaam in: mail.phonq.nl, en bij gebruikersnaam uw volledige e-mailadres.
  7. Voer onder het kopje 'Server uitgaande post' in bij hostnaam: smtp.phonq.nl, en voer opnieuw uw volledige e-mailadres en wachtwoord in.

8. Klik op Volgende en Bewaar, uw e-mailadres is nu succesvol ingesteld.