In deze handleiding vindt u instructies om uw Kerio e-mailaccount in te stellen op uw Mac-computer.

1. Ga naar de Kerio webmail (de url vindt u in de opleveringsmail) en klik op Integratie met Mac.

2. Klik vervolgens op Mijn Mac instellen en voer uw gebruikersnaam (volledige e-mailadres) en wachtwoord in.

3. Er download nu een klein programma genaamd Kerio Connect Account Assistant, open dit programma
    Schermafbeelding 2013-06-19 om 10.43.21.png
  4. Volg de stappen en geef hierbij aan welke programma's u wilt instellen (bijvoorbeeld iCal, Apple Mail en Contacten). Ook moet u uw wachtwoord opnieuw invoeren.

5. Uw account is nu ingesteld op uw Mac.